Zdravo! Sem Doris Polak Kuder.

S sočutnim pogovarjanjem in hvaležnostjo te bom vodila čez vse izzive življenja z izkušnjo
alergij in astme.

magistra farmacije, trenerka čustvene inteligence,
diplomantka sočutnega poizvedovanja

ČE POSLUŠAŠ SVOJE TELO, KO ŠEPETA, TI GA NE BO TREBA POSLUŠATI, KO KRIČI.

— Kako ti lahko pomagam?

Se loviš med policami hrane? Ne veš kako urediti svoj jedilnik?

Si prestrašen-a, ker je preveč novosti na enkrat? Bi želeli na potovanja, pa izgleda prezapleteno? Ne glede na to kako urejaš svoje okolje, je še vedno preveč alergenov? Ali pa se morda že dolgo zdraviš in se sprašuješ kaj lahko storiš brez zdravil? Te je strah, kako naprej? Imaš dovolj, da alergije in astma krojijo tvoje življenje?

S svojo izkušnjo življenja z alergijami in astmo, izkušnjo dveh otrok z alergijami na hrano in znanjem magistre farmacije, trenerke čustvene inteligence, diplomantke sočutnega poizvedovanja, bom podprla tvoj proces in ti pomagala pri vprašanjih, ki jih imaš in ti pomagala, da zaživiš polno življenje. Si želiš življenja v katerem čutiš več zadovoljstva, živosti, radosti, hvaležnosti in miru? Naroči se na brezplačni pogovor in ugotovi ali ti lahko pogovori z mano koristijo.

V mojem življenju so alergije in astma prisotne vsaj od mojega 4. leta starosti.

Nova obzorja so se mi odprla tudi z izkušnjo alergij in preobčutljivosti pri mojih dveh predšolskih hčerkah. Ugotovila sem, da lahko lažje dihamo in lepše živimo z izkušnjo alergij in astme tako, da vplivamo na svoje okolje, poznamo alergene in iščemo nove rešitve, si pomagamo z zdravili uradne medicine, preskušamo alternative, pomirjamo svoj živčni sistem. Nenazadnje pa raziskujemo tudi svoj um in čustva ter ugotovimo kaj nam alergije in astma pravzaprav sporočajo. Da, ta zadnji del poti je precej zanimiv. A pomagam ti lahko pravzaprav ne glede na to kje si na svoji poti življenja s tvojo alergijo ali/in astmo. Kot magistra farmacije, trenerka čustvene inteligence, diplomantka sočutnega poizvedovanja bom podprla tvoj proces in ti pomagala, da zaživiš polno življenje.

Če želiš leteti, odvrzi vse, kar te vleče navzdol.