Pogoji uporabe

Splošno

Pogovori in nasveti tudi ne nadomeščajo pogovora ali navodil izbranega zdravnika. Vsakemu sodelujočemu se priporoča, da odprto komunicira z izbranimi zdravniki o pristopih, ki jih prakticira.

Pogoji poslovanja

S spletno stran dorispolakkuder.com upravlja podjetje Mokec s.p.(v nadaljevanju ponudnik). Z uporabo spletne strani dorispolakkuder.com se strinjate z vsemi spodaj navedenimi pogoji. Ponudnik prodaja blago potrošniku (kupcu) na način, ki ni v nasprotju z dobrimi poslovnimi običaji. Jezik, v katerem se sklene pogodba, je slovenščina.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila pogovorov (pošiljanje računov in druga potrebna komunikacija v zvezi s pogovori) ter za:
  • izboljšanje izdelkov in storitve,
  • deljenje blogov,
  • neposredno trženje prek elektronske pošte (obveščanje o novostih in zanimivostih, promocijskih aktivnostih, nagradnih igrah, dogodkih, ipd.),
  • prejemanje sporočil in ugodnosti, ki bodo namenjene in prilagojene uporabniku.
Upravitelj spletne trgovine dorispolakkuder.com podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu ne nasprotuje. Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti na doris.polakkuder[@]gmail.com ali po klasični pošti na naslov:  Mokec s.p. Šešče pri Preboldu 69D 3312 Prebold. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno Okrajno sodišče v Celju.

Avtorske pravice

Vsebina spletne strani dorispolakkuder.com je avtorsko delo, katere imetnik avtorskih pravic je upravljavec, in kot taka je predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. V avtorsko pravno in z drugimi pravicami intelektualne lastnine varovano vsebino spada poleg besedila in podatkov tudi celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi. Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine samo v osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je vsakršno drugo razpolaganje z vsebino, ki zajema, a ne izključno, spreminjanje, kopiranje, objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen če v to upravljavec izrecno dovoli v pisni obliki. Če uporabnik posreduje kakršnokoli gradivo upravljavcu, brezplačno prenaša vse materialne avtorske pravic in dovoljuje uporabo ter objavo posredovanega gradiva.